У Кам’янському тривають роботи з вдосконалення системи оповіщення населення

У  Кам’янському тривають роботи з дооснащення систем оповіщення. Наприклад, сьогодні, 28 лютого, місті працювали  автовишки, на яких спеціалісти вели роботи с сиренами.

Нагадаємо, міський голова Андрій Білоусов повідомляв, що міська влада працює над посиленням сигналу повітряної тривоги, адже спочатку сигнал почули не всі містяни. Окрім цього, міський голова запропонував використати альтернативні джерела отримання тривожних сповіщень у Facebook, Instagram, Telegram та на ТОП-радіо 104.4.

Також кілька «ревунів» місту передала «Каметсталь» – звукові оповіщувачі С-40 поширюють сигнал на відстань до 1000 метрів залежно від щільності забудови та погодних умов.

Не лише Кам’янське зіштовхнулося із такою проблемою. У Дніпрі також багато хто не почув учорашніх сигналів повітряної тривоги, що підтвердив міський голова Дніпра Борис Філатов. Аналогічна ситуація спостерігалася й у інших містах області. Як повідомив голова облради Микола Лукашук, у всіх містах Дніпропетровщини до сьогоднішнього вечора мають з’явитися канали для оперативного інформування про повітряну тривогу у Telegram та Viber.

Ще новини

Leave a Comment