Понад тисячу поранених і майже 200 загиблих – міністр озвучив втрати серед цивільних за час нового вторгнення РФ

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив, що внаслідок нового російського вторгнення до України загинуло 198 цивільних, серед яких троє дітей. Про це міністр написав у фейсбуці. За його словами, ще понад тисяча людей зазнали поранень.

«На жаль, за оперативними даними, від рук загарбників маємо 198 загиблих, з них 3 дітей, 1115 поранених, з яких 33 дитини», – заявив він.

Водночас Віктор Ляшко також повідомив, що напередодні, 25 лютого, українські медики в бомбосховищі прийняли пологи в двох жінок.

«Третю добу війни, яку розпочали російські окупанти, під обстрілами та вибухами, вирує також життя і з’являється плач новонароджених українців. Вчора у Херсоні, під обстрілами, в одному із пологових будинків облаштованому у бомбосховищі народилось два хлопчики», – написав міністр.

Він наголосив, що, попри воєнні дії, медична система продовжує працювати. У тому числі – боротися із наслідками пандемії COVID-19.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment