У Кам’янській лікарні №7 відремонтували терапевтичне відділення

За дорученням міського голови Андрія Білоусова у Кам’янському продовжують капітально ремонтувати та упорядковувати лікарняні відділення.

Вчора, 22 лютого, міський голова перевірив, як зробили капремонт у терапії міської лікарні №7. У відділенні відремонтували всі приміщення, маніпуляційні та палати. Замінили комунікації, встановили нові меблі та сантехніку, закупили нові матраци, постільну білизну, подушки, побутову техніку, а також необхідне медичне обладнання.

Відділення надає ургентну та планову допомогу, розраховане на 50 ліжок. В середньому за рік тут лікують близько 3000 пацієнтів. Причому не лише мешканців Кам’янського, а й п’яти сусідніх населених пунктів Кам’янського району.

«Терапевтичне відділення працює з 1975 року та за 47 років жодного разу капітально не ремонтувалося. Це вже четверте відділення, яке ми капітально відремонтували на території 7-ї лікарні за останні роки. Також зараз ми розробляємо проєкт повного капітального ремонту всієї лікарні №7 з урахуванням усіх невідремонтованих відділень, утеплення фасадів та благоустрою території. Реалізацію цього проекту ми плануємо розпочати цьогоріч. Крім того, ми подали заявку до Києва на конкурс, щоб за грантові кошти Європейського Інвестиційного Банку провести капітальний ремонт лікарні №9 та міської лікарні швидкої медичної допомоги. Сподіваюся, ми виграємо цей конкурс. Крім цього, ми продовжуємо капітально ремонтувати відділення в нашій дитячій лікарні та почнемо капремонт у лікарні, розташованій на вулиці Колеусівській», – сказав Андрій Білоусов.

Медики та пацієнти відділення подякували міському голові за увагу до сфери охорони здоров’я, створення комфортних умов для надання якісної медичної допомоги.

Ще новини

Leave a Comment