Кам’янське розгортає територіальну оборону

Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов 16 лютого провів робочу нараду щодо територіальної оборони в місті.

У нараді взяли участь: начальник Кам’янського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгеній Хамаза, командир батальйону Кам’янського району територіальної оборони Олександр Костенко, перший заступник міського голови Олександр Чернишов, секретар Кам’янської міської ради Наталія Ктітарова, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Володимир Байдуж, завідувач сектору режимно-секретної, оборонно-мобілізаційної роботи та військового обліку міської ради Анатолій Хабаров, командир Кам’янського підрозділу ГО «Брати по зброї» Богдан Житнік, помічник командуючого «Української добровольчої армії» Дмитра Яроша Ростислав Винар, директор департаменту ЖКГ та будівництва Дмитро Губський, заступник керівника ГО «Патріот-2015» Богдан Наполов, керівник ГО «Кам’янський штаб нацзахисту» Віталій Чернявський.

Євгеній Хамаза та Олександр Костенко відзвітували міському голові про поточну ситуацію. Наразі виконані всі підготовчі заходи, перевірені підприємства і організації. Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки готовий працювати за призначенням.

На нараді узгодили питання охорони та оборони об’єктів міста. На додаткове облаштування батальйону територіальної оборони планують виділити гроші з міського бюджету. Також погодили чіткий план дій та порядок створення добровольчих формувань.

На найближчій сесії міської ради планують виділили 12 млн. гривень на модернізацію системи оповіщення та утримання захисних споруд.

Ще новини

Leave a Comment