Олімпіада: Юлія Джима фінішувала в чільній десятці в біатлонному спринті

Біатлоністка Юлія Джима в спринтерській гонці показала на цей момент найкращий результат українських спортсменів на Олімпіаді в Пекіні – восьме місце. З одним промахом киянка стала восьмою, програвши переможниці, норвежці Марте Олсбю Ройзелланд, 1 хвилину 7,5 секунди. Висока позиція за результатами спринту дає шанс поборотися за нагороди в гонці переслідування, яка відбудеться 13 лютого.

Срібну нагороду здобула шведка Ельвіра Еберг, бронзову – італійка Доротея Вірер.

Анастасія Меркушина, яка терміново була викликана на Олімпіаду після позитивних тестів на COVID-19 Олени Білосюк (Підгрушної) та Дарʼї Блашко, з одним промахом стала 24-ю, Ірина Петренко (Варвинець) припустилася двох промахів і стала 40-ю. Ці українки також відібралися в гонку переслідування.

Тим часом, Олена Білосюк, її чоловік, сервісмен команди Іван Білосюк, масажист жіночої команди Михайло Гуменяк одужали від COVID-19 і вийшли з режиму ізоляції. Також одужав старший тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра.

Одужання Олени Білосюк означає, що жіноча збірна України зможе виставити четвірку на естафету, яка відбудеться 16 лютого.

Білоруська сенсація змагань – срібний призер Олімпіади Антон Смольський ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Олімпіада: біатлонну індивідуальну гонку виграв француз. Найкращий українець – 18-й

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

Ще новини

Leave a Comment