МВС: у Полякова знайшли два катетери з речовиною бурого кольору

Серед особистих речей померлого народного депутата Антона Полякова виявили два катетери з речовиною бурого кольору, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін в ефірі телеканалу «Україна 24».

Він також підтвердив, що слідство встановило наявність метадону у крові депутата.

«Яким чином в організм народного депутата потрапив метадон – з’ясовує слідство. Хочу наголосити, що під час огляду тіла вже покійного на той момент народного депутата, серед його особистих речей, було виявлено готівку в сумі близько 10 тисяч гривень і 800 доларів США, а також два зразки катетерів із речовиною бурого кольору. Що це за речовина, ми так само досліджуємо», – цитує Єніна пресслужба МВС.

За повідомленням, слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Прокуратура Києва назвала причину смерті Полякова

Заступник міністра додав, що у справі вже провели велику кількість слідчо-оперативних дій. Він також подякував співробітникам патрульної поліції, які відреагували на порушення Правил дорожнього руху водієм таксі, в якому перебував народний депутат.

«На відео зафіксовано, як поліцейські, чітко виконуючи нормативні вимоги до них, зупиняють конкретний автомобіль, працюють із увімкненими боді-камерами, щоб ні у кого не було потім жодних сумнівів. Усі ці матеріали в подальшому залучені до матеріалів кримінального провадження. Ми бачимо, як поліцейські здійснюють перші реанімаційні заходи. Надалі до них приєдналася швидка. Ми бачимо дефібрилятор», – розповів він.

Раніше начальник Головного управління Нацполіції у Києві Іван Вигівський казав, що поліція розглядає кілька версій смерті депутата Антона Полякова – хронічне захворювання, отруєння невідомою речовиною (як самостійно, так і невідомою особою).

Про смерть Антона Полякова вранці 8 жовтня повідомили у поліції. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» з приміткою «природна смерть».

Полякову було 33 роки.

«Мінус один ворог». У Верховній Раді cкандал через слова депутатки Третьякової про смерть Антона Полякова (відео) Будь ласка, зачекайте Embed share

«Мінус один ворог». У Верховній Раді cкандал через слова депутатки Третьякової про смерть Антона Полякова (відео)

Embed share The code has been copied to your clipboard. width px height px

The URL has been copied to your clipboard

No media source currently available

0:00 0:02:54 0:00 ЗАВАНТАЖИТИ

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

Ще новини

Leave a Comment