Бокс: Усик зустрінеться в ринзі з британцем Джошуа

Суперником українського боксера Олександра Усика стане британець Ентоні Джошуа. Про це повідомив промоутер Еддін Хірн, повідомляє Sky Sports.

Бій відбудеться 25 вересня у Лондоні, скоріш за все, на стадіоні футбольного клубу «Тоттенгем».

На кону будуть чемпіонські титули в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF і WBO.

Минулої осені Олександр Усик переміг британця Дерека Чісору й здобув перший титул у суперважкій вазі (від 90,7 кілограма). Українець заволодів поясом WBO Inter-Continental.

Днями стало відомо, що українець Олександр Усик і британський боксер Ентоні Джошуа зійдуться в поєдинку, орієнтовно у вересні ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Усик сів на колію – «Укрзалізниця» попросила боксера не показувати поганий приклад

33-річний Усик переміг у всіх своїх 18 поєдинках на професіональному ринзі, у 13 з них він вигравав достроково. У 2018 році він став першим в історії України абсолютним чемпіоном світу у першій важкій вазі (до 90,7 кілограма).

Останніми роками Усика критикують через публічну підтримку Української православної церкви (Московського патріархату). У травні з’явився фільм під назвою «Здрастуй, брате! Христос воскрес» за участі Усика, українського боксера Василя Ломаченка та митрополита митрополит УПЦ (МП) Онуфрія.

Telegram Google News <![CDATA[ .st0{fill:#20A565;} .st1{fill:#EA473A;} .st2{fill:#FFC516;} .st3{fill:#4E8DF5;} ]]> Twitter

Ще новини

Leave a Comment