СБУ провела антитерористичні навчання на Донбасі

Служба безпеки України повідомляє, що провела дводенні антитерористичні тактико-спеціальні навчання в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі.

«Заключна фаза тренувань пройшла в прифронтовій Авдіївці. Тренування відбувалися на головному стратегічному об’єкті міста в умовах, максимально наближених до реальних», – йдеться в повідомленні.

Участь у навчаннях взяли представники регіональних підрозділів СБУ, Збройних сил України, штабу Об’єднаних сил, Нацгвардії, Нацполіції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держприкордонслужби, органів державної влади і місцевого самоврядування.

«Техніка РФ все ще залишається поблизу нашого північного кордону», каже міністр оборони України ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Загроза збройної агресії повністю не минула – Таран

Головною метою навчань у СБУ назвали перевірку й підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах імовірної диверсійної та терористичної загроз.

«Учасники зборів відпрацювали алгоритм спільних дій із нейтралізації «диверсантів», які за легендою навчань планували здійснити диверсію на Авдіївському коксохімічному заводі та втекти з міста. Силовики провели комплекс оперативно-розшукових, контррозвідувальних та фільтраційних заходів із виявлення та знешкодження умовних злочинців. Завдяки злагодженим діям усіх підрозділів навчань, умовні злочинці були своєчасно виявлені і затримані, наслідки їх підривної діяльності – нейтралізовано», – йдеться в повідомленні.

Минулого тижня СБУ провела антитерористичні навчання в київському метро і в Запоріжжі на території Дніпровської ГЕС.

Погрози підірвати ДніпроГЕС і вимоги «особливого статусу» Донбасу: у Запоріжжі відбулися антитерористичні навчання (відео) Будь ласка, зачекайте Embed share

Погрози підірвати ДніпроГЕС і вимоги «особливого статусу» Донбасу: у Запоріжжі відбулися антитерористичні навчання (відео)

Embed share The code has been copied to your clipboard. width px height px

The URL has been copied to your clipboard

No media source currently available

0:00 0:02:39 0:00 ЗАВАНТАЖИТИ

Telegram Google News <![CDATA[ .st0{fill:#20A565;} .st1{fill:#EA473A;} .st2{fill:#FFC516;} .st3{fill:#4E8DF5;} ]]> Twitter

Ще новини

Leave a Comment