Напад і спроба зґвалтування у поїзді «Київ-Маріуполь»: потерпіла у справі повідомила про смерть обвинуваченого

Потерпіла у справі про минулорічний напад та спробу зґвалтування у вагоні поїзда сполученням Київ – Маріуполь повідомила про смерть обвинуваченого.

«Суд перенесли у зв’язку зі смертю обвинувачуваного. Нам повідомили, що Рудзько Віталій помер 13-го квітня», – повідомила у фейсбуці Анастасія Лугова, яка від початку справи не приховувала свого імені як потерпіла.

Жінка зазначила, що «це не кінець справи».

«Ми і надалі будемо відстоювати в суді мої права, тому що за те, що сталося, має нести відповідальність не лише він. В цій ситуації маємо ще багато запитань та претензій до цілої системи, яка не здатна гарантувати безпеку пасажирів», – повідомила вона.

У суді, який розглядає справу, пообіцяли Радіо Свобода незабаром надати деталі щодо подальшого перебігу у зв’язку зі смертю обвинуваченого.

Читайте також: «Укрзалізниця» звільнить працівників поїзда, в якому побили жінку

1 серпня 2020 року стало відомо, що на пасажирку поїзда сполученням Київ-Маріуполь було здійснено напад, зловмисника, 45-річного раніше судимого чоловіка затримали. У поліції повідомляли, що «застосувавши фізичну силу до жінки, п’яний зловмисник намагався задовольнити статеву пристрасть». За цим фактом були відкриті два кримінальні провадження.

Telegram Google News <![CDATA[ .st0{fill:#20A565;} .st1{fill:#EA473A;} .st2{fill:#FFC516;} .st3{fill:#4E8DF5;} ]]> Twitter

Ще новини

Leave a Comment