До Великодніх свят ціни на продукти залишатимуться стабільними – Мінекономіки

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України повідомило про відсутність підстав для здорожчання продуктів харчування, зокрема до Великодніх свят.

У відомстві зазначили, що за підсумками недавньої зустрічі з представниками торгових мереж і профільних асоціацій була озвучена оцінка про те, що «до Великодніх свят цінова ситуація на продукти залишатиметься стабільною».

«За даними оперативного моніторингу Держстату споживчих цін на соціально значущі товари, спостерігається стабілізація цінової ситуації – ріст цін зупинився і підстав для подальшого зростання не вбачається. Також за останній тиждень зафіксовано зниження вартості деяких соціальних продуктів, зокрема, деяких видів хліба, круп, масла вершкового, яєць, цибулі, моркви та картоплі», – повідомили у Мінекономіки.

У відомстві з посиланням на Союз птахівників України вказують, що також у найближчий місяць збільшення цін на яйця та м’ясо птиці не передбачається. Представники «Укрцукру» також наголосили, що немає передумов для зростання ціни на цукор, додали в Мінекономіки.

Чому у православних та католиків Ісус воскресає в різні дати?

Будь ласка, зачекайте

Embed

share

Чому у православних та католиків Ісус воскресає в різні дати?

Embed

share

The code has been copied to your clipboard.

width

px

height

px

The URL has been copied to your clipboard

No media source currently available

0:00

0:05:06

0:00

ЗАВАНТАЖИТИ

Великдень у християн східного обряду цьогоріч припадає на 2 травня.

Грошовий документ (бофон) номіналом 200 карбованців ОУН-УПА 1949 року, представлений на виставці «Українська повстанська армія. Історія нескорених» в Центрі культури і мистецтв Служби безпеки України. Київ, 2 червня 2008 року (ілюстраційне зображення)


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Великодні календарі. Чому християни різних конфесій святкують Пасху не разом?

Читай нас в Google News

Підписатися

Ще новини

Leave a Comment