Аварія на газопроводі на Полтавщині: рятувальники навели нові дані

Державна служба з надзвичайних ситуацій навела нові дані щодо аварії на магістральному газопроводі, що стала в Лубенському районі Полтавської області і яка не призвела до жертв чи потерпілих.

За цим повідомленням, станом на 21:45 на місці розгерметизації газопроводу й далі «спостерігається незначне факельне горіння висотою до 1 метра над землею». Така сама ситуація, як повідомляли в ДСНС раніше, була і станом на 17:52.

Через аварію відключено газорозподільну станцію Вишневе, внаслідок чого припинено газопостачання 16 населених пунктів (близько 3 тисяч 500 абонентів) Лубенського району, повідомили в ДСНС.

Із метою виявлення в повітрі перевищення небезпечних речовин метеорологічне відділення АРЗ СП за допомогою газоаналізаторів проводить заміри повітря в селах Новаки, Тарандинці, Губське, Халепці, Калайдинці і Клепачі.

Всього на місці події залучені 71 людина і 15 одиниць техніки, з них від ДСНС 45 осіб і 10 одиниць техніки, мовиться в повідомленні ДСНС.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment