СБУ: до Азії намагалися вивезти складові агрегати до зенітно-ракетного комплексу

До Азії намагалися вивезти складові агрегати до зенітно-ракетного комплексу «Оса-АКМ», повідомила Служба безпеки України.

Правоохоронці стверджують, що заблокували протиправну діяльність посадовців одного із вітчизняних суб’єктів господарювання, «які в порушення діючого законодавства у сфері державного експортного контролю, здійснили спробу незаконного експорту товарів військового призначення».

«Організатори планували експортувати до однієї з середньоазіатських країн складові агрегати для зенітно-ракетного комплексу «Оса-АКМ», які належать до системи розвідки цілей, їх показу, визначення дальності до них, спостереження та супроводження цілі», – заявили в СБУ.

У відомстві зазначили, що зенітно-ракетний комплекс «Оса-АКМ» призначений для захисту військ на марші і в рухливих видах бою, а також стратегічних наземних об’єктів від пілотованих та безпілотних засобів повітряного нападу на малих і середніх висотах.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment