До кінця тижня уряд напрацює «драфт законопроєкту» щодо полегшень для бізнесу – ОПУ

В Офісі президента України повідомили, що глава держави Володимир Зеленський по відеозв’язку обговорив із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем заходи щодо поліпшення умов ведення підприємництва для представників малого та середнього бізнесу.

«Денис Шмигаль зауважив, що до кінця тижня уряд напрацює драфт законопроєкту з відповідними змінами щодо полегшення ведення бізнесу. А наступного тижня після консультацій з підприємцями його можна буде подавати на розгляд парламенту. Глава держави наголосив, що такий законопроект Офіс президента може спрямувати до парламенту як невідкладний. Головна умова – він має бути узгоджений з бізнес-середовищем», – повідомляє пресслужба ОПУ про перебіг розмови президента і прем’єра.

Данило Гетманцев (л) керує комітетом Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Голова «фінансового комітету» ВР Гетманцев повідомив про власний проєкт постанови щодо його звільнення

Повідомляється, що, за словами Дениса Шмигаля, Кабмін вже напрацював низку законодавчих змін щодо полегшення ведення бізнесу, зокрема перегляд списку порушень, за які підприємців штрафуватимуть, а також про розмір таких санкцій.

17 листопада у центрі Києва біля будівлі Верховної Ради відбулася акція підприємців «Право на працю». Сотні людей вимагали скасувати карантинні обмеження для малого бізнесу, а також ухвалити законопроєкти, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування. Того ж дня парлмент все ж не підтримав відстрочку касових апаратів для ФОП.

«Право на працю!»: акція підприємців біля Ради – фоторепортаж

ФОТОГАЛЕРЕЯ:

«Право на працю!»: акція підприємців біля Ради – фоторепортаж

Ще новини

Leave a Comment