У Єгипті українці постраждали від нападу акули

У Єгипті під час снорклінгу на відпочинку від нападу акули серйозно постраждала родина з України. Про це повідомили у Державному агентстві розвитку туризму.

Зазначається, що дванадцятирічний підліток досі перебуває в реанімації, він переніс одну операцію – поранену руку врятувати не вдалося. 27 жовтня на нього чекає ще одна операція.

«На жаль, це не перший випадок, коли попри застереження туроператорів та заборони, відпочиваючі за межами готелю купують у місцевих екстремальні тури. Вони навіть не знають, що для цього потрібний окремий страховий поліс», – мовиться у повідомленні.

У агентстві повідомили, що наразі українців лікують за рахунок Єгипту, посольство України зв’язалося з рідними постраждалих.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment