КПВВ «Станиця Луганська» відновлює свою роботу – ООС

За рішенням командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка 5 жовтня о 9-й годині ранку відновлює роботу контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська».

«КПВВ функціонуватиме за осіннім графіком – щоденно з 07:00 до 18:30. Нагадуємо, робота пункту була призупинена в зв’язку з масштабними пожежами, що тривають на Луганщині», – йдеться в повідомленні штабу ООС.

1 жовтня в прикордонній службі повідомили, що єдиний у Луганській області пункт пропуску з тимчасово окупованою територією, КПВВ «Станиця Луганська», припинив роботу через пов’язані з пожежами небезпеки.

Пожежі на Луганщині вдруге за місяць спалахнули 30 вересня. Поліція відкрила сім кримінальних проваджень за статтею «порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки».

1 жовтня в прикордонній службі повідомили, що єдиний у Луганській області пункт пропуску з тимчасово окупованою територією, КПВВ «Станиця Луганська», припинив роботу через пов’язані з пожежами небезпеки ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Спочатку спалахи, потім – вибухи: у Станиці-Луганській розповіли, як почалася пожежа на КПВВ

Слідство розглядає чотири основні версії, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора: обстріли незаконними збройними формуваннями з непідконтрольної органам державної влади території Луганської області, умисний підпал, самозагоряння трави та лісу внаслідок погодних умов, необережне поводження з вогнем.

Вранці 5 жовтня у ДСНС повідомили, що в Станично-Луганському районі продовжується гасіння чотирьох основних осередків, з яких три – локалізовано.

Під час ліквідації лісових пожеж на території Луганської області загинули 11 людей, постраждали – 18 осіб (у тому числі три рятувальники). Під час гасіння пожеж евакуювали 150 людей.

Ще новини

Leave a Comment