Дипломати «працюють з органами влади» для встановлення обставин смерті співробітниці посольства США – заява

У посольстві Сполучених Штатів України підтвердили загибель своє співробітниці в Києві.

«З невимовним сумом повідомляємо про смерть американки з громади посольства США в Україні. Наразі посадовці посольства США в Києві працюють з органами влади для встановлення обставин смерті», – ідеться в повідомленні дипломатичного представництва в твітері.

Раніше 30 вересня поліція Києва повідомила, що цього дня перехожі виявили жінку в непритомному стані з травмою голови. Жінка, при огляді речей якої виявили посвідчення співробітниці посольства США, згодом померла в лікарні.

У Києві 30 вересня перехожі виявили жінку в непритомному стані з травмою голови, про що повідомили до поліції. Жінка, при огляді речей якої виявили посвідчення співробітниці посольства США, померла в лікарні ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У Києві загинула працівниця посольства США, поліція шукає нападника

«У результаті проведення невідкладних першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до побиття жінки може бути причетний чоловік, якому на вигляд 30–40 років, зріст 190–200 см, одягнутий у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене). Тривають його пошуки», – повідомили в поліції.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Шевченківському управлінні столичної поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої цій події буде надана відповідна правова кваліфікація.

Ще новини

Leave a Comment