У деяких районах Києва спостерігається значне задимлення через пожежу на сміттєзвалищі – ДСНС

В столичному управлінні Держслужби знадзвичайних ситуацій повідомили, що станом на ранок 21 вересня через пожежу на сміттєзвалищі у Дарницькому районі у деяких районах міста спостерігається значне задимлення. Як вказують рятувальники, причина у тому, що пожежа частково перекинулася на торфовища.

«Наразі відкритого вогню немає. Триває проливання окремих осередків тління, із залученням спеціальної інженерної техніки. На місці від ДСНС працюють 4 пожежні автоцистерни, рукавний автомобіль та 22 вогнеборці», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що про пожежу на смітттєзвалищі на вулиці Ревуцького у Києві стало відомо напередодні. За даними ДСНС, площа пожежі склала 500 м.кв. О 17:00 неділі пожежу вдалось локалізувати, але не загасити повністю.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment