Прокуратура: затримані 6 членів групи, які викрали підприємця й утримували його понад тиждень

Київські правоохоронці затримали шістьох людей, яких підозрюють у викраденні столичного підприємця, повідомили в столичній прокуратурі.

За даними слідства, підприємця утримували більш як тиждень. Викрадачі вимагали два мільйона доларів за його визволення.

«21 серпня 2020 року під приводом перегляду об’єкту нерухомості за межами Києва зловмисники зустрілися з 48-річним підприємцем у центрі столиці, заманили його до автівки та викрали. Надалі, застосувавши до потерпілого медичні препарати, викрадачі перемістили його до мікроавтобусу та вивезли до недобудованого будинку у Київській області, де почали незаконно утримувати, вимагаючи за звільнення грошові кошти», – розповіли в прокуратурі.

За словами начальника столичної поліції Андрія Крищенка, потерпілий здійснив спробу втечі, вистрибнувши з другого поверху будинку. При падінні підприємець зламав обидві кінцівки та був схоплений викрадачами. Після цього потерпілого перевезли до іншого будинку у Київській області, де продовжили незаконно утримувати упродовж тижня.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment