Мер Івано-Франківська повідомив про продовження шкільних канікул на два тижні

У Івано-Франківську шкільні канікули продовжили ще на два тижні через внесення міста до так званої «червоної» епідемічної зони. Про це повідомив мер обласного центру Руслан Марцинків.

«Ми готові до 1 вересня, школи та садочки готові. Адже це конституційне право – право на навчання наших дітей! Тому у зв’язку із цим рішенням уряду ми вводимо канікули для дітей на 2 тижні. Не дистанційне навчання, а саме канікули. Сподіваюся, що уряд надалі керуватиметься здоровим глуздом і наші діти матимуть змогу вчитися нормально», – мовиться у повідомленні.

Марцинків додав, що транспорт у місті працює у звичному режимі за звичними маршрутами з дотриманням маскового режиму в умовах спецперевезень.

За словами мера, існуючий поділ на епідемічні зони «суперечить здоровому глузду і ґрунтується не на достовірних фактах».

«Адже судять щодо заповненості наших лікарень. Але є незаперечний факт. Наші лікарні приймають пацієнтів з області, з районів. А це впливає на заповненість», – наголосив він.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment