Моряки судна Srakane, які були фактично ізольовані в Бразилії, повернулися в Україну – МЗС

12 українців, які входили до складу екіпажу судна Srakane, повернулися в Україну після того, як опинилися фактично в ізоляції в Бразилії, повідомляє Міністерство закордонних справ.

«На початку червня стало відомо, що 12 громадян України, які входили до складу екіпажу судна Srakane, фактично опинилися в ізоляції в порту міста Сан-Себастіан (штат Сан-Паулу, Бразилія), майже рік не отримували заробітну плату та не могли повернутися до України. Українські консули у Сан-Пауло одразу ж встановили контакти з бразильськими компетентними органами, оперативно організували відвідання судна та забезпечили надання необхідної медичної допомоги одному з наших співвітчизників», – йдеться в повідомленні.

За даними МЗС, упродовж липня усі українські громадяни отримали невиплачену заробітну плату і вже повернулися в Україну.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

Ще новини

Leave a Comment