Геращенко заявив, що затриманого у Луцьку чоловіка направлять на психологічну експертизу

Затриманого Максима Кривоша, який тримав заручників у Луцьку, відправлять на психологічну експертизу. Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко

«Завжди в таких випадках проводиться психіатрична експертиза, і вона буде проведена», – сказав Геращенко.

Він додав, що далі Кривошу оберуть запобіжний захід. За словами Геращенка, це має бути утримання під вартою без альтернативи.

Правоохоронці лежать на землі за автомобілем біля пасажирського автобуса, захопленого зловмисником у Луцьку, 21 липня 2020 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Заручники в Луцьку звільнені: хронологія подій та все, що відомо про нападника

Близько 22:00 силовики затримали чоловіка, який годинами утримував заручників у автобусі в Луцьку, людей звільнили, повідомили у СБУ. У відомстві додали, що було звільнено 13 заручників, ніхто не постраждав.

Зранку 21 липня поліція повідомила, що в Луцьку на Театральному майдані чоловік захопив автобус із близько 20 заручниками. При собі він нібито має вибухівку та зброю.

У Службі безпеки України заявили, що, попередньо, в автобусі близько 10 заручників. Даних про постраждалих немає.

За словами очільника поліції Юрія Крошка, «вимоги чоловік опублікував у Twitter, зрозумілих вимог на його сторінці не висвітлено: загальні фрази і загальне невдоволення якоюсь системою».

Аваков на місці подій у Луцьку ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Аваков: у чоловіка, що тримав заручників у Луцьку, були спільники

Президент Володимир Зеленський виконав одну з вимог чоловіка, який тримав заручників. Він записав коротке відео, в якому російською закликає дивитися фільм «Земляни», та виклав його на своїй сторінці у «Фейсбуці», але невдовзі цей допис було видалено.

Служба безпеки України розслідує захоплення заручників у Луцьку як теракт.

Ще новини

Leave a Comment