У поліції розповіли, які запобіжні заходи суд обрав затриманим через стрілянину в Броварах

Шевченківський районний суд Києва у середу обрав запобіжні заходи затриманим учасникам стрілянини в Броварах, повідомила пресслужба Нацполіції.

Згідно з повідомленням, напередодні затриманим 13 особам оголошено про підозру за статтею «бандитизм». Також 12 особам оголошено про підозру у замаху на умисне вбивство.

У середу суд обрав такі запобіжні заходи: чотирьом особам – арешт на 60 діб без права внесення застави, одному – тримання під вартою з правом внесення застави у 630 тисяч 300 гривень, одному – тримання під вартою з можливістю внесення застави у 840 тисяч гривень, ще одному – цілодобовий домашній арешт.

Також повідомляється, що суд обрав запобіжний захід ще 4 особам, у тому числі організатору на прізвисько «Журавель» або «Віха» – тримання під вартою без права внесення застави.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомляв про арешт понад двох десятків фігурантів провадження про стрілянину в Броварах. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявляв, що поліція визначила понад 60 учасників стрілянини.

Працівники місцевої поліції прибули на місце стрілянини на одній із вулиць міста Бровари, де затримали осіб зі зброєю. Бровари, 29 травня 2020 року


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Аваков заявив про затримання «кримінального авторитета» в справі про стрілянину в Броварах

Вранці 29 травня у Броварах під Києвом сталася перестрілка з застосуванням вогнепальної зброї через конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями. У результаті травм зазнали троє осіб. Керівництво МВС назвало причиною ситуації у Броварах корупцію у визначенні квот для перевізників і непрозорий розподіл маршрутів чиновниками Київської області.

Ще новини

Leave a Comment