У Кам’янському збудують нову зупинку коштом власників ТРЦ «DMART»

Питання про можливість будівництва нової зупинки в місті було розглянуто на робочій нараді в міського голови Андрія Білоусова, яка відбулася 19 травня. Було розглянуто проєкт зупинкового комплексу, що буде побудовано навпроти ТРЦ «DMART» за рахунок власників торгівельно-розважального комплексу.

«Після відкриття Торгово-розважального центру «DMART» до директора КП «Транспорт» Івана Горбаренка почали надходити звернення кам’янчан з проханням зробити зупинку навпроти торгівельного центру. Тому я звернувся до власників ТРЦ Володимира і Леоніда Дубінських з пропозицією взяти на себе всі витрати по будівництву даного об’єкту. Попередньо ми провели перемовини і прийняли рішення, що має бути трамвайно-автобусна зупинка по обидві сторони проспекту з упорядкованим і безпечним пішохідним переходом», – зазначив Андрій Білоусов.

Леонід Дубінський доповів, що вони розуміють важливість цього соціального об’єкта і готові зробити все можливе і необхідне, щоби зупинковий комплекс відповідав всім вимогам та стандартам і був безпечним та комфортним у використанні простими громадянами міста.

Міський голова під час наради надав низку доручень своїм заступникам і керівникам виконавчих органів щодо введення в експлуатацію та прийняття на баланс міста нового зупинкового комплексу.

Слід зазначити, що існуючу зупинку «Прометей» буде перенесено до вищезгаданого зупинкового комплексу.

Ще новини

Leave a Comment