Дніпропетровський міський голова пожалівся на важкі будні

Борис Філатов обурений недальновидністю містян. Дніпропетровці в фейсбуці просять мера залатати яму на дорозі, перевірити горку на дитячому майданчику чи обрізати дерево і не розуміють, які важливі питання доводиться вирішувати міській владі. Про це Дніпроград повідомляє з посиланням на особисту сторінку Facebook Бориса Філатова.

Міський голова наводить приклад звернення дніпропетровця в соціальній мережі з проханням полагодити горку на дитячому майданчику, яка вигнулась і травмує дітей. Філатов обіцяє полагодити горку, але обурюється дріб’язковістю прохання.

“Я, звичайно, розумію, що не маю всім подобатися. Швидше навіть навпаки. Кожен день мені дають вказівки де обрізати дерево, яку залатати яму і звинувачують в тому, що харизмати голосно моляться в мікрофон на стадіоні. Також мерія винна у відсутності траси на Кривий Ріг, будівництвах Єрмолаєва, високих цінах на ліки і навіть низькі пенсії у людей похилого віку. До всього цього можна звикнути. Не можна звикнути до того, що тисячам людей навіть не приходить в голову думка, що міський голова повинен думати (і думає) як домовитися з постачальниками-монополістами про те, щоб вони не відключали електроенергію і газ при наявності боргів в сотні мільйони гривень”, – зазначає Філатов.

Також він наголошує, що в місті 76 тисяч тільки зареєстрованих переселенців з Донбасу, які потребують неабиякої уваги.

“Потрібно міняти генплан, терміново реформувати ЖКГ, міняти зношену інфраструктуру, домовлятися із залізницею про передачу водоводів, додавати в межі міста околиці, боротися з незаконними забудовниками, видати людям землю, на яку документи валяються роками, боротися разом з правоохоронцями з різким сплеском злочинності, думати про попередження терактів”, – повідомляє мер.

 

Источник

Ще новини

Leave a Comment