Бойовики застосували гранатомет і кулемети поблизу Кримського на Луганщині – штаб ООС

У зоні бойових дій на Донбасі з початку доби 11 травня до 18:00 російські гібридні сили здійснили один обстріл, повідомляє штаб операції Об’єднаних сил і вказує, що втрат серед українських військових не зафіксовано.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» неподалік Кримського окупанти обстріляли позиції Об’єднаних сил зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів», – ідеться у вечірньому зведенні.

В угрупованні «ЛНР» ще не інформували про бойові дії 11 травня.

В угрупованні «ДНР» зведених даних за поточну добу також не подають, але звинувачують українських військових у вечірньому обстрілі західної околиці Донецька та пораненні цивільного в Горлівці.

Бойовики «ДНР» святкують Перемогу та піаряться на війні

Будь ласка, зачекайте

Отримати Adobe Flash Player

Embed

share

Бойовики «ДНР» святкують Перемогу та піаряться на війні

Embed

share

The code has been copied to your clipboard.

width

px

height

px

The URL has been copied to your clipboard

No media source currently available

0:00

0:07:26

0:00

ЗАВАНТАЖИТИ

Унаслідок російської гібридної агресії на сході України з квітня 2014 року, за останніми оприлюдненими оцінками ООН станом іще на 31 жовтня 2019 року, загинули від 13 тисяч до 13 тисяч 200 людей, із яких було щонайменше 3 тисячі 354 цивільних, приблизно 4 тисячі 100 українських бійців і приблизно 5 тисяч 650 членів російських гібридних збройних формувань. За цими ж даними, за цей час російської агресії також були поранені від 29 тисяч до 31 тисячі людей: приблизно від 7 тисяч до 9 тисяч цивільних, від 9 тисяч 500 до 10 тисяч 500 українських бійців і від 12 тисяч 500 до 13 тисяч 500 членів російських гібридних збройних формувань.

Ще новини

Leave a Comment