Кам’янське готується до пом’якшення карантину

Днями міський голова Кам’янського Андрій Білоусов разом із заступниками і помічниками з департаменту ЖКГ та інших служб провели об’їзд міста.

Міський голова перевірив на предмет благоустрою сквери, парки, зелені зони, набережні та інші об’єкти міської інфраструктури на «бамі»,  соцмісті, у центрі міста, на житлових масивах Дніпробуд і Лівий берег.

«Незабаром уряд України буде поетапно пом’якшувати режим карантину і планується відкриття парків, скверів та місць загального користування. Сьогодні ми об’їхали всі місця масового відпочинку містян. Таких місць у нас близько 20. Я перевірив, наскільки вони готові до появи масових відвідувачів. Всі елементи відремонтовані і пофарбовані, завершується процес наведення порядку і покосу. Наша основна задача, щоб жителі міста, які вже стільки днів перебувають на карантині, могли приходити і відпочивати зі своїми рідними та близькими», — підсумував Андрій Білоусов.

Наступний об’їзд міський голова Андрій Білоусов  планує провести 15 травня. Буде перевірена робота комунальників, пов’язана з сезонним покосом трав.

Ще новини

Leave a Comment