Кредитний сервіс “Ваша Готівочка” — надійний фінансовий помічник

Кредит онлайн від “Ваша Готівочка”  — гарантія фінансової підтримки у будь-якій ситуації

Ще нещодавно, щоб отримати кредит, доводилося проходити довгу та складну процедуру його оформлення, дотримуватися всіх вимог банків, з хвилюванням очікувати на рішення і, при цьому, не було жодних гарантій на успішний результат. Проте тепер кредитування стало доступним абсолютно для всіх — через кредитний сервіс “Ваша Готівочка” отримати фінанси можна швидко, просто та цілодобово.

Кредитний сервіс “Ваша Готівочка” — надійний фінансовий помічник

Пропонуємо ознайомитися з сервісом з надання миттєвих кредитів “Ваша Готівочка”, який є провідним онлайн-кредитором в Україні. Ця компанія створила зручні умови, завдяки яким послуга кредитування стала комфортною та доступною для кожного  українця, що досяг повноліття. Це одна з пер

еваг сервісу, яка полягає в тому, що відкрити позику онлайн можуть всі охочі, кому виповнилося 18 років, вони мають український паспорт та ІПН, а також будь-який гаджет (телефон або комп’ютер) для комфортного заповнення заявки через інтернет. Отже на фінансову допомогу від компанії “Ваша Готівочка” можуть розраховувати навіть студенти.

МФО надає можливість отримати позику без відмови. Компанія не встановлює перед клієнтами строгих вимог, тому дає кошти навіть позичальникам зі зіпсованою кредитною історією та тим, хто не має довідки про доходи. Звернемо увагу, що кредитор навіть не запитує номер телефону родича та не просить надсилати скан-копії документів.

Для оформлення позики в “Ваша Готівочка” потрібні тільки паспорт, код ІПН та банківська картка будь-якого українського банку. Компанія пропонує кредит онлайн на суму від 200 до 9000 гривень на будь-які побутові або особисті потреби позичальників.

Оформлення кредиту в “Ваша Готівочка” : алгоритм замовлення грошей онлайн

Сервіс з надання кредитів онлайн допомагає вирішити фінансові питання з комфортом, дозволяє не витрачати сили та нерви, а також значно заощаджує час позичальників.

Кредит на картку в “Ваша Готівочка” оформляється за 15 хвилин. Для цього потрібно підготувати документи, банківську карту та на сайті МФО заповнити невеличку анкету з персональною інформацією. Компанія оперативно розглядає всі вхідні заявки та одразу ж приймає рішення за ними. В 99% випадків звернень приймається позитивне рішення, і після цього необхідна сума переказується на баланс банківської картки, реквізити якої зазначені у заяві. «Ваша Готівочка» створила ідеальні умови для клієнтів, які оформлюють кредити, тому що вона:

  • пропонує самостійно визначити форму отримання коштів;
  • надає можливість обслуговуватися в режимі 24/7;
  • дозволяє клієнтам самостійно вибирати суму та період користування.           

Кредит онлайн в «Ваша Готівочка» — найкраще рішення для тих, хто шукає кошти

Для всіх, хто бажає швидко отримати гроші, оптимальним рішенням буде скористатися послугами компанії «Ваша Готівочка». Чому саме ця МФО? Перша причина — велика кількість виданих кредитів, друга — задоволені та вдячні клієнти.

Компанія видає українцям позики понад 7 років. Її послугами тривалий час користуються жителі всіх міст та селищ України, яким екстрено знадобилися кошти. Клієнти самостійно можуть вибрати зручну форму отримання позики: безготівковим переказом на картку або у відділеннях мережі.

Кредити надаються без перевірок, застави та будь-яких інших складних вимог.  Все, що потрібно мати під час оформлення заявки на кредит онлайн — паспорт та ІПН. Ще одне важливе правило — клієнт має відповідати віковому цензу обслуговування від 18 до 70 років.

Переваги кредитування в компанії “Ваша Готівочка”:

  • Всі клієнти можуть розраховувати на позику в сумі від 200 до 9000 гривень та користуватися коштами на свій розсуд.
  • Період користування коштами становить від 1 до 16 днів. Після цього можна буде звернутися до компанії, щоб оформити пролонгацією та перенести дату погашення на таку ж кількість днів.     

Якщо у клієнта немає банківської карти або йому зручніше користуватися готівкою, тоді можна подати заявку в режимі онлайн та отримати кошти на руки у відділенні компанії. В цьому разі потрібно буде вибрати на інтерактивній карті адресу найближчого відділення і, коли отримаєте підтвердження за своєю заявою, прийти за готівкою.

Ще новини

Leave a Comment