Про «Центр молодіжних ініціатив»

Міжнародний республіканський інститут (IRI)  про просування демократії у всьому світі «Democracy Speaks» відзначив у своєму офіційному блозі роботу «Центру молодіжних ініціатив» – комунальної установи Кам’янської міської ради.

Так, республіканський інститут дослідив процес створення «Центру молодіжних ініціатив», його розвиток і дії на підтримку демократичної влади міста та наголосив на важливості створенні і запуску подібних інституцій по всій державі.

«Виживання України залежить від виховання нового покоління демократичних лідерів. У разі поразки української демократії, країна може  стати жертвою хижаків московського Кремля, а Сполучені Штати Америки та їх демократичні союзники втратять важливого стратегічного партнера…», –  наголошується  в блозі Міжнародного республіканського інституту (IRI).

«Центр молодіжних ініціатив» Кам’янської міської ради пропонує цілу низку програм для молодих мешканців Кам’янського:

  • проведення фестивалів;
  • інтелектуальних заходів;
  • регулярних тренінгів;
  • гумористичних вистав і щоу;
  • написання грантових проєктів.

Пропонуючи це «Центр молодіжних ініціатив» Кам’янської міської ради створює умови для залучення молоді до місцевої політики. 

Подібні Програми, дають ефективні комунікативні можливості, допомагають засвоїти навички досягнення успіху та донести свої пріоритети до центральних органів влади. В свою чергу це  є життєво важливим для того, щоб надати українській молоді належне місце у своєму суспільстві, у своїй державі.

Ще новини

Leave a Comment