Борги по заробтній платі на ДП «Бар’єр» частково виплатили

25 лютого під час наради за участі представників підприємства ДП «Бар’єр» та головного управління Держпраці у Дніпропетровській області було повідомлено про виплату заборгованості по заробітній платі на загальну суму понад 908 тисяч гривень  працівникам ДП «Бар’єр»

Ця заборгованість склалася  у період з травня 2018 по січень 2019 року. Про погашення заборгованості проінформував Іван Процик, начальник відділу праці та соціально-трудових відносин міської ради.

«Ми розраховуємо на отримання фінансування в рамках відповідної державної цільової програми, яке надасть можливість вирішити проблему із заборгованістю повністю», ‑ зазначив Ігор Хлівний, директор ДП «Бар’єр» і розповів присутнім, що підприємство прагне організувати ефективну господарську діяльність щоби отримувати  прибуток, за рахунок якого вже вдалося частково вирішити питання по виплаті заборгованості працівникам підприємства.

Начальник відділу праці та соціально-трудових відносин міської ради Іван Процик також наголосив: 

«Це найбільше погашення заборгованості по заробітній платі за останні 3 роки. Цього вдалося досягти завдяки спільним зусиллям керівництва підприємства та міської влади»

Ще новини

Leave a Comment