Одна людина загинула, одна постраждала – наслідки урагану на Одещині

Одна жінка загинула і одна постраждала внаслідок негоди в Одесі станом на 16:00, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

За даними влади міста, станом на 16:00 в Одесі повалено вітром 400 дерев, 146 вже прибрали. Також у місті обірвано 10 високовольтних ліній, їх ремонтують.

В Одеській області повалені 169 дерев, повідомив перший заступник голови Одеської ОДА В’ячеслав Овєчкін.

«Знеструмлено 145 населених пунктів, повалено 169 дерев та один білборд. Також зірвало покрівлі на 17 об’єктах в Одеській області. В тому числі, на лікарні, житлових будинках, гуртожитках і залізничних станціях», – зазначив чиновник.

Жінка загинула в Одесі, в центрі міста. Як розповіли Радіо Свобода очевидці, вона загинула на місці від удару одного з повалених дерев. Сусіди розповіли, що жінці було 69 років і що вона вийшла на вулицю по справах.

Ще одна жителька Одеси виявилась заблокованою у власній квартирі – дерево впало на стару домівку й перегородило вихід. Всього від поваленого дерева постраждало три квартири. Як розповіли сусіди, літній жінці важко пересуватись і вона не може вийти з квартири. Працівники ДСНС зазначили, що вона не зазнала ніяких травм, але перебувала в шоковому стані.

24 лютого рятувальників залучали 17 разів, із них сім разів на допомогу населенню з розбиранні аварійних конструкцій і 10 разів на прибирання повалених дерев. Всього від ДСНС залучили 15 одиниць пожежної техніки та 54 осіб особового складу.

Ще новини

Leave a Comment