У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ЗАТРИМАЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО, ЯКИЙ ПРОДАВ ЗБРОЮ

Під час обшуку в підозрюваного вилучили автомат Калашникова, димові шашки, вибухопакети та револьвер

У Дніпропетровську затримали інспектора патрульної поліції міста та його спільника, які намагалися за 1,5 тисячі доларів продати зброю та патрони. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Дніпропетровській області.

“В автомобілі у 25-річного чоловіка було виявлено автомат, 2 магазини до нього та 135 набоїв. Під час поверхневого огляду в кишені його куртки правоохоронці виявили сліп-пакет із речовиною білого кольору, зовні схожою на метамфетамін, та незареєстрований пістолет травматичної дії. Пізніше, під час обшуку за місцем мешкання підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили автомат Калашникова, 5 магазинів, 3 димові шашки, 5 вибухопакетів, револьвер та велику кількість набоїв, а також бронежилет та балаклави”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше заступник начальника районного відділення поліції вимагав від жінки $1 тис. за непритягнення її до кримінальної відповідальності. Посадовець намагався звинуватити жінку у крадіжці, хоча всі докази у справі вказували на те, що вона не вчиняла цього злочину.

 

Ще новини

Leave a Comment