Юлія Тимошенко впевнено лідирує як в Україні так і в Дніпрі

ЮЛІЯ ТИМОШЕНКО ВПЕВНЕНО ЛІДИРУЄ ЯК В УКРАЇНІ, ТАК І В ДНІПРІ

Про це заявивна прес-конференції в інформаційному агентстві «Міст – Дніпро» керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Як повідомляє прес-служба дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина», опитування проводилося в Дніпрі з тим, щоб визначити суспільно – політичні настрої у місті. У форматі face-to-face опитали 1000 респондентів віком від 18 років.

Олексій Антипович повідомив, що в президентському рейтингу у рідному місті, як і по всій Україні, лідирує Юлія Тимошенко. Її готові підтримати 19 відсотків тих, хто має намір голосувати. На наступних позиціях розмістилися Володимир Зеленський (13,5 % опитаних готові його підтримати) та Юрій Бойко (13,4%).

А от лідером антирейтингу у Дніпрі виявився чинний Президент України Петро Порошенко. 48% опитаних дніпрян не проголосували б за нього за жодних обставин.

Соціологи також з’ясували у дніпрян, за кого б вони голосували, якби вибори відбувалися наступного тижня. Лідерами виявилися партії «Батьківщина», «Слуга народу» та «Опозиційний блок».

«У Дніпрі партійний рейтинг очолює «Батьківщина»: цю політичну силу готові підтримати близько 20% тих, хто має намір голосувати. Партія «Слуга народу» Зеленського має підтримку у 14,6%, «Опозиційний блок» – 13,9%, партія «За життя» – 8,2 %, Громадянська позиція Гриценка – 7,8%, БПП «Солідарність» – 6,7 %, Радикальна партія та УКРОП – 5,9 і 5,6%. Рейтинг інших партій – менше 2%. Тих, хто не визначився, – менше 8,8%», – сказав Олексій Антипович.

Ще новини

Leave a Comment