В центрі москви вони як мавпи для фото: Україна пояснила солдатам з КНДР, як не опинитись в чорних пакетах

КНДР почала надсилати своїх військових воювати проти України на російському боці. Сьогодні в центрі москви росіяни вже радісно фотографується з південно-корейськими офіцерами з КНДР. А наш проєкт "Хочу жить" записав відео, в якому закликав зупинитися.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Україна звернулася до солдатів Північної Кореї їхньою рідною мовою, закликаючи здаватися в полон.

"Звертаємося до бійців Корейської народної армії, яких відправили допомагати путінському режиму. Ви не повинні безглуздо вмирати на чужій землі. Не потрібно повторювати долю сотень тисяч російських солдатів, які вже ніколи не повернуться додому. Здавайтеся в полон! Україна дасть притулок вам, нагодує й обігріє", – зазначає проєкт.

Тисячі російських окупантів, які здались у полон – зробили правильний вибір й наразі очікують на завершення повномасштабної війни в комфортних казармах, з триразовим гарячим харчуванням та медичним обслуговуванням.

"Неважливо, скільки солдатів відправить Пхеньян на допомогу росії, неважливо, на який напрямок – українські табори для військовополонених готові прийняти солдатів будь-якої національності, віросповідання та ідеологічних поглядів", – додає проєкт "Хочу жить".

Скільки солдатів КНДР відправлено воювати в рф

Керівник української розвідки Кирило Буданов заявив, що близько 11 000 піхотних військ Північної Кореї тренуються на сході росії для війни в Україні.

"Вони будуть готові воювати в Україні 1 листопада", – сказав генерал-лейтенант Буданов сайту The Warzone.

Він додав, що північнокорейці використовуватимуть російську техніку та боєприпаси, а першу групу з 2 600 солдатів відправлять на захід Курської області Росії, де Україна утримує низку населених пунктів.

За даними південнокорейської розвідки, 1 500 військових вже прибули до рф – анонімні джерела повідомили ЗМІ, що остаточна цифра може бути ближчою до 12 000. Згідно з оборонними документами Сеула, в армії КНДР є близько 1,28 мільйона активних військових.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment