Сонце і легкий морозець: погода у Дніпрі влаштовує золотий тиждень

Найближчий тиждень принесе в Україну переважно суху та теплу погоду завдяки антициклону, який визначатиме метеорологічну ситуацію в регіоні. Попри нічні заморозки в окремих областях, денна температура буде комфортною, а місцями навіть вищою за норму. Тумани стануть звичним явищем, хоча опади очікуються лише локально. Прогноз погоди на кожен день підтверджує, що цього тижня варто насолодитися сонячними годинами, передає редакція сайту 056.

Крім того, у багатьох регіонах країни можуть спостерігатися тумани, які є типовим явищем погоди для цієї пори року.

У вівторок, 22 жовтня, по всій території нашої країни утримається стійка погода, без опадів. Вночі та вранці місцями спостерігатимуться тумани. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі становитиме +1…+6 °С, у західних та місцями північних областях близько 0 °С; вдень +12…+17 °С. Ранок у Дніпрі буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів.

У середу, 23 жовтня, очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями тумани. Вітер переважно західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі становитиме +2…+7 °С, вдень +13…+18 °С. У Дніпрі на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів.

У четвер, 24 жовтня, утримається погода без опадів, лише у Карпатах та на Прикарпатті вночі місцями можливі невеликі дощі. Вітер північно-західного напрямку, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі становитиме +3…+8 °С, вдень +11…+16 °С, на крайньому півдні місцями до +18 °С. У Дніпрі небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів.

У п'ятницю, 25 жовтня, погоду в Україні продовжуватиме визначати антициклон. Очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі становитиме +1…+6 °С, вдень +11…+16 °С. Протягом усього дня у Дніпрі буде триматися хмарна погода. Без опадів.

У суботу, 26 жовтня, на всій території нашої країни утримається погода без опадів. Вночі та вранці місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі становитиме +1…+6 °С, вдень +11…+16 °С. У Дніпрі на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів.

У неділю, 27 жовтня, на всій території України опадів не передбачається, лише вдень та ввечері на крайньому заході місцями пройдуть невеликі дощі. Вітер південного / південно-східного напрямку, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі становитиме +1…+6 °С, в денні години +11…+16 °С. Увесь день у Дніпрі небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment