Захистив рідну землю ціною власного життя: Дніпропетровщина прощається з героєм Богданом Малиною

Дніпропетровщина та безпосередньо Лозуватська громада знову переживає важку втрату. 27 вересня 2024 року, виконуючи свій військовий обов’язок у бою за свободу та незалежність України, загинув Малина Богдан Олександрович. Цю трагічну звістку підтвердили у Лозуватській громаді, передає редакція сайту 056.

Богдан народився 17 червня 2003 року в селі Радіонівка. З 2009 року навчався в Криворізькій ЗОШ, а з 2014 року продовжив освіту в КНЗ «Радіонівська ЗОШ І – ІІІ ступенів», де навчався до 7 класу. Після переїзду з родиною до села Богданівка Підволочиського району Тернопільської області, він завершив навчання у НВК Богданівського ЗНЗ у 2019 році та працював будівельником.

У 2022 році Богдан повернувся до Радіонівки. 11 травня 2023 року він уклав контракт із ЗСУ, ставши на захист Батьківщини. У військовій частині А 1302 він обіймав посаду стрільця-зенітника в 1 зенітному ракетному відділенні.

"Висловлюємо глибокі співчуття родині та близьким. Ми поділяємо їхній біль від важкої втрати. Світла пам'ять про Богдана залишиться в наших серцях, адже пам'ять сильніша за смерть!" – йдеться у повідомленні Лозуватської громади.

Церемонія прощання з героєм відбудеться 9 жовтня 2024 року у селі Лозуватка на Алеї Пам'яті. Лозуватська громада закликає земляків гідно провести загиблого захисника України в останню путь і приєднатися до шикування «живого коридору» об 11:30.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment