Конфлікт може зійти на пси: три знаки Зодіаку, яким сьогодні не треба з’ясовувати стосунки

Сьогодні, 8 жовтня, добре підходить для аналізу своїх вчинків, це допоможе зрозуміти, як бути далі. Але не треба критикувати інших, тим паче пред'являти претензії. У цей день треба спілкуватися на позитиві, особливо трьом знакам Зодіаку.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на ТСН.

За гороскопом, Тільцям, Терезам та Козерогам у жодному разі не можна ні з ким з'ясовувати стосунки. Краще приділіть цей день собі та дому. Попри на будній він – також ідеально підходить для побутових клопотів: можна викликати сантехніка або електрика, влаштовувати генеральне прибирання і навіть робити дрібний ремонт.

Телець

Тельці, відчувши, що їхнє терпіння закінчується, цілком можуть почати з'ясовувати стосунки з кимось із близьких. І даремно це зроблять, оскільки їхня запальність призведе до конфлікту, врегулювати який вдасться нескоро.

Терези

Терези — як і належить, після тривалих коливань — вирішать поспілкуватися з керівництвом із позиції сили, що, загалом, їм невластиво. Навряд чи в такому разі їм вдасться досягти поставленої мети, а от за кілька добрих слів керівництво зробило б для них навіть більше, ніж вони просять.

Козоріг

Козороги є суворими до своїх дітей, оскільки вважають, що пустощі до добра їх не доведуть. Сьогодні, вичитуючи за, як їм здається, погану поведінку, вони можуть загнати конфлікт углиб, що виник між ними, хоча щира розмова стала б більш ефективним виховним моментом.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment