“Відрізання” води у Дніпрі: до кого з 7 по 11 жовтня завітає спеціалізована бригада “Дніпроводоканалу”

Станом на 1 жовтня 2024 року загальний борг мешканців міста за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення перевищує 774 млн грн. Для боротьби з неплатниками, спеціалізовані пригати проводять відключення. Щотижня з'являються нові адреси.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Дніпроводоканал.

З 7 по 11 жовтня 2024 року будуть проводитись відключення послуги з централізованого водопостачання абонентам-боржникам приватного сектору Нижньодніпровського району (колишня назва АНД). Мешканці зазначених адрес мають заборгованість перед підприємством у розмірі 610 896,02 грн.

"У березні 2024 року, через значне збільшення боргів, підприємство було змушене розпочати процес відключення послуг боржникам відповідно до постанови КМУ № 1405. Звертаємо увагу, що підключення послуги відбувається тільки після повного погашення заборгованості та додаткової оплати за послуги відключення та підключення. КП «Дніпроводоканал» закликає мешканців міста погасити наявну заборгованість, щоб уникнути відключення важливої комунальної послуги.

Водночас КП «Дніпроводоканал» підтримує містян у складні часи, розуміючи фінансові складнощі, з якими стикаються споживачі через воєнний стан. Для того, щоб зберегти доступ до води, підприємство пропонує споживачам укласти договір реструктуризації боргу. Це дозволяє поступово погасити заборгованість, уникаючи відключення послуг та фінансових санкцій. Для укладання такого договору звертайтеся до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» або до районних абонентних служб за зручною адресою в розділі Контакти", – повідомили в підприємстві.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment