Швидкість і адреналін: у Дніпрі пройшов Чемпіонат України з воднолижного спорту

5 жовтня у Дніпрі пройшов Чемпіонат України з воднолижного спорту серед юнаків, юніорів, дорослих (вейкбординг, кабельна версія, ІІІ-ІV ранг IWWF). На Чемпіонат з'їхалися спортсмени з різних куточків нашої країни.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

Захід відбувся на воднолижному стадіоні Sentosa. У них брали участь до 50 вейкбордистів, половина з них – вихованці дніпровської дитячо-юнацької спортивної школи з воднолижного спорту та вейкбордингу. Спортсмени змагалися у таких вікових категоріях: Mini Boys, Boys, Girls, Junior Men, Junior Ladies, Open Men, Open Ladies, Masters Men, Masters Ladies, Veteran Men.

"Це знакові, масштабні змагання, які є відбірковими на міжнародні. Виступи учасників захоплюють. Це красиво і драйвово!", — сказав заступник директора департаменту – начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР Олександр Осипов.

Змагалися учасники у дев'яти вікових категоріях: юніорські, професійні, майстри. Головні критерії оцінювання виступів спортсменів — максимально чисто і красиво зробити свою програму, трюки і намагатися не впасти. Спочатку за програмою змагань кваліфікаційні заїзди, а далі — фінальні.

Серед учасників Чемпіонату — вихованка дніпровської дитячо-юнацької спортивної школи Катерина Краснопер.

"Беру участь у відкритій категорії «Open Ladies». Вона є досить складною через те, що багато сильних суперників представлені. Готувалася до цих змагань упродовж всього літа", — каже Катерина.

Дніпрянин Тимофій Бебешко отримав перше місце на змаганнях, в категорії Open Men.

"Це результат важкої праці, відданості та підтримки близьких. Далі — тільки більше перемог", – зазначили в спортивній школі.

Переможці чемпіону потраплять у збірну команду і представляти Україну на міжнародних змаганнях.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment