Дитячі виступи та благодійний ярмарок: у Дніпрі відбувся “Park DniproFest”

5 жовтня у парку ім. Т.Г. Шевченка влаштували багатожанровий фестиваль "Park DniproFest". На сцені літнього театру парку виступили танцювальні, хореографічні колективи, сольні вокалісти. Також проходив благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міськраду Дніпра.

На фестиваль з'їхалися колективи, учасники не лише з Дніпра, а й області. А також Харкова та Запоріжжя. Усього близько 750 учасників. Це і хореографічні колективи, і вокалісти.

Переможців та призерів нагородили грамотами, медалями, кубками. Усі учасники отримали смаколики, а колективи талісмани фестивалю.

"Торік це були гуси, а цього разу — їжаки. Неймовірно енергійна, творча атмосфера панувала на сцені. У нас дуже талановиті діти, молодь!", — підкреслила організаторка святкових заходів КП "Міська інфраструктура" Ірина Зозуля.

На фестивалі діти танцювали класику, сучасну та народну хореографію. Це й джаз фанк, хіп-хоп, стріт денс.

"Загалом танцями займаюся вже дев'ятий рік. Завжди приємно і відповідально виступати на сцені, брати участь у фестивалях. А коли посідаєш призові місця, то це ще більше мотивує займатися улюбленою справою", — сказала Дніпровського центру позашкільної роботи "Крила" Юліана Андрєєва.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment