Гроші та прикраси – його здобич: у Дніпрі спіймали крадія та розповіли, як він проник у чужу квартиру

У Дніпрі шляхом підбору ключа чоловік пробрався до квартири 38-річної потерпілої, звідки викрав гроші та прикраси. Злочин стався 30 вересня близько 17:00 в одній із квартир по проспекту Науки.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Поки власниці не було вдома, злочинець проник до помешкання через вхідні двері. Повернувшись додому, жінка виявила відсутність грошей та золотих прикрас і викликала правоохоронців.

Оперативники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції встановили, що до злочину причетний 54-річний уродженець сусідньої області. Його спіймали по гарячих слідах.

Під час обшуку за місцем мешкання підозрюваного правоохоронці вилучили гроші, відмички, ключі, мобільний телефон, банківські картки, золоті прикраси.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі управління поліції за погодження з прокурором Центральної окружної прокуратури міста повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 8 років позбавлення.

Триває слідство, перевіряється причетність підозрюваного до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment