День захисників та захисниць України: листівки для привітань

Сьогодні, 1 жовтня, відзначається День захисників і захисниць України. Це важливе національне свято, що вшановує мужність, героїзм і самопожертву українських військових, ветеранів, добровольців, а також усіх, хто відстоює незалежність і суверенітет України.

У це свято традиційно українці вітають воїнів, роблять подарунки, а також відправляють листівки. Редакція сайту 056 зробила підбірку, аби вам було простіше визначитися з поздоровленнями.

День захисників і захисниць України в Україні вперше відзначається 1 жовтня, згідно з Указом Президента України.

Дякуємо всім Вам за боротьбу і волю, за життя та можливість творити, за власну країну та свободу. За все що Ви зробили для України.

Бажаємо вам завжди мати сили та впевненість у майбутньому, а наша подяка і повага нехай будуть вам вічними. Бережіть себе та незалежність України

Українські воїни – це супергерої, які сьогодні надихають весь світ. Саме ви вселяєте впевненість, що Україна точно вистоїть та переможе.

Зі святом українців привітав головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

"Це наше свято, дорогі брати і сестри – українські воїни! Свято під Покровом Пресвятої Богородиці. Свято тих, хто у найважчі для своєї країни часи не злякався і обрав зброю. Свято сміливих чоловіків і жінок, які стали на захист держави.

Це свято тих, хто, попри скепсис усього світу, дав бій так званій «другій армії світу» і зупинив її.

Це свято тих, хто вірить. Вірить, що в цьому світі добро перемагає зло, а світло — темряву. Як вірив Давид, виходячи на бій проти Голіафа.

Це свято тих, хто вже на щиті, але до останнього подиху не випустив зброї. І назавжди вписав свої імена у скрижалі пам'яті українського народу.

Вічна слава нашим героям, полеглим у боях за Україну.

Це свято тих, хто пройде через усі лихоліття війни й боїв. Це свято тих, хто потім пройде парадом нашої Української Перемоги.

У цей день хочу подякувати батькам, які виховали своїх синів і доньок патріотами, що стали на захист Батьківщини. Уклін вам і шана!

Ставай до лав армії Переможців! Ставай до лав армії захисників і захисниць України!

З Днем Українського захисника й захисниці, незламні воїни країни, що б'ється! Б'ється і обов'язково переможе! Слава Україні!" – написав він.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment