Атака по ринку Херсона: загинули люди, які продавали та купляли продукцію

Зранку окупанти вдарили по центральній частині Херсона. Їх ціллю став продовольчий ринок, на якому були мирні українці. Є загиблі і поранені.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Херсонську ОВА.

Зазначається, що, ймовірно, окупанти атакували місто зі ствольної артилерії. Під ударом опинилися торгівельні точки. Там зранку херсонці купляли чи продавали продукцію. За лічені секунди стався вибух. Почалась паніка у людей, всі почали тікати, їхати.

Попередньо, шестеро людей загинули, вони дістали травми, несумісні з життям. На цю хвилину відомо про щонайменше 12 постраждалих. Пʼятеро потерпілих наразі перебувають у лікарні, ще одному – меддопомогу надали на місці.

"У важкому стані до лікарні доставлено 65-річного херсонця. Він дістав вибухову травму, поранення живота, грудної клітини і ноги. Ще у жінок 69-го, 56-го років народження, а також у жінок 65 і 40 років – вибухові травми, контузії, уламкові поранення. 64-річний чоловік отримав допомогу на місці. У нього вибухова травма і уламкове поранення вуха", – розповів голова ОВА.

З його слів, ймовірно, був обстріл з танка. Влучання було у будівлю аптеки, а поряд розташовані і зупинка громадського транспорту, і торговельні точки.

росіяни атакували місто близько 9 ранку, коли вся наша країна схилила голови в жалобі та хвилиною мовчання вшановувала памʼять загиблих захисників і захисниць. Це черговий доказ підлості та ницості нашого ворога.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment