Трагічні наслідки обстрілу Кривого Рогу: загинули троє правоохоронців та цивільна жінка

27 вересня війська рф атакували Кривий Ріг. Стало відомо, що відбулося влучання у будівлю районного поліцейського управління. Четверо людей загинули, шестеро поранені. Загиблими внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу 27 вересня виявилися троє правоохоронців та цивільна жінка, яка працювала прибиральницею в управлінні поліції.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на сторінку в Telegram поліції Дніпропетровщини.

Поліцейські перебували на службі, коли російські війська вдарили ракетою по будівлі Криворізького районного управління поліції.

Одна із загиблих — капітан поліції Сніжана Павлюк. У жінки 16-річний стаж роботи у правоохоронних органах. У неї лишилось двоє дітей.

Ще один працівник поліції — 30-річний капітан Олександр Азаров.

"Три дні не дожив поліцейський до свого 31-го дня народження. Сам Олександр родом з Краматорська. Обіймав посаду оперуповноваженого управління оперативно-технічних заходів ГУНП в Донецькій області та мав майже 9 років стажу роботи в органах Національної поліції", — повідомили у поліції.

Тіло поліцейського Артема Баландіна виявили останнім.

"Рідні та близькі усю ніч провели на місці розбору завалів, сподіваючись на диво. На жаль, його не сталося. Тепер Артему навіки 24", — написали у поліції.

Чоловік обіймав посаду старшого спеціаліста-криміналіста сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Криворізького РУП.

Ще одна цивільна жертва російського терору — Тетяна Андреєва. Їй було 42 роки. Жінка загинула під час виконання своєї щоденної роботи — вона наводила лад та підтримувала чистоту у будівлі управління поліції.

Пошкоджені 23 приватних будинки і три дев’ятиповерхівки. Також зачепило навчальний заклад та понад 80 авто.

Понад добу тривала пошуково-рятувальна операція.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment