Концерт Антона Кістріна, вистава “Love Tango” та екскурсія: головні події вихідних у Дніпрі

Цими вихідними Дніпро пропонує безліч цікавих подій, які припадуть до смаку кожному містянину. Від благодійних концертів до захопливих екскурсій та тренінгів, на вас чекає насичена програма заходів, яка здатна зробити ці вихідні незабутніми. Незалежно від того, чи ви шукаєте можливість відпочити, дізнатись щось нове або зробити внесок у добру справу — у Дніпрі знайдеться активність на будь-який смак.

А тепер докладніше про головні події цих вихідних. Містян чекають толока в ботсаду, благодійний концерт фронтмена гурту "Кімната Гретхен" Антона Кістріна, тренінги, виступ Леся Подерев'янського, вистава, екскурсія та гра на органі.

Благодійний концерт Антона Кістріна

Крім того, у суботу проведуть концерт нового сольного проєкту лідера гурту "Кімната Гретхен" Антона Кістріна під назвою MANTU. Під час заходу містяни зможуть почути нові пісні з програми "Механіка серця", взяти участь у благодійному аукціоні унікальних речей, послухати історії та поезії.

Усі кошти, виручені з продажу квитків, музикант спрямує на закупівлю усього необхідного для тактичної медицини для Сил оборони.

Коли: 28 вересня з 19:00.

Де: вулиця Володимира Мономаха, 4.

Вхід: вільна донація, необхідно зареєструватися.

Лесь Подерев'янський у Дніпрі

У палаці культури "Машинобудівників" цієї суботи також виступатиме письменник Лесь Подерв'янський. Зі сцени містяни зможуть почути новітні оповідання та класичні твори.

Коли: 28 вересня о 18:30.

Де: вулиця Робоча, 166.

Вхід: від 450 до 690 гривень за квиток.

Тренінг "Основи БпЛА"

У неділю у Дніпрі проведуть тренінг "Основи БпЛА", під час якого містяни зможуть дізнатися, як правильно підготуватись до пілотування, як керувати різними видами дронів за різних умов, зокрема, бойових.

Коли: 29 вересня о 11:00.

Де: точне місце проведення повідомлять зареєстрованим особисто за кілька днів до події з міркувань безпеки.

Вхід: вільна донація, необхідно зареєструватися.

Вистава "Love Tango"

У Дніпровському академічному театрі опери та балету відбудеться вистава "Love Tango". Програма заходу містить в собі як твори світової класики, так і відомі всім мелодії танго.

Коли: 29 вересня о 17:00.

Де: проспект Дмитра Яворницького, 72а.

Вхід: від 100 до 500 гривень за квиток.

Автобусна екскурсія "По обидва боки закону: на зламі епох"

Також для дніпрян та гостей міста проведуть автобусну екскурсію "По обидва боки закону: на зламі епох", присвячену кримінальним подіям Дніпропетровська 1970-2000 років. Учасники заходу разом з екскурсоводом прогуляються місцями сумнівної слави і поговорять про найгучніші та найколоритніші злочини.

Коли: 29 вересня о 12:00.

Де: Зустріч групи за адресою — проспект Дмитра Яворницького, 72а.

Вхід: від 250 до 300 гривень за квиток.

Концерт "Шедеври української класики"

Крім того, у неділю дніпряни зможуть відвідати концерт "Шедеври української класики" у Дніпропетровському будинку органної та камерної музики. Крім традиційного органу, гості заходу зможуть почути гру на скрипці та саксофоні, а також пісні у виконанні ансамбль академічного співу, сопрано Найвищий жіночий співочий голос.та тенорВисокий чоловічий голос.

Коли: 29 вересня о 13:00.

Де: проспект Сергія Нігояна, 66.

Вхід: 250 гривень за квиток.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment