З опіками 80% тіла відправлять до Дніпра: в якому стані постраждалі через “приліт” по Кривому Рогу

Сьогодні вночі армія рф вдарила балістикою по Кривому Рогу на Дніпропетровщині. Троє людей загинули. Також троє поранено – їх доставлено до лікарень.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Поранення отримали 17-річний хлопець та чоловіки 31 та 50 років. Усім їм надається вся необхідна допомога.

В одну з лікарень Кривого Рогу о 5 ранку доставили двох поранених через нічний обстріл міста: 50-річного чоловіка та його 17-річного сина.

Батько перебуває у реанімації у тяжкому стані. У нього опіковий шок, ураження до 80% поверхні тіла. Його життя під загрозою, знаходиться в опіковому шоці.

"Пацієнта помістили у спеціалізовану палату для опікових хворих – із клімат-контролем, спеціальним ліжком і складним технічним комплексом. Ми робимо все необхідне. Коли людина вийде зі стану шоку, а це від однієї до трьох діб, відправимо його до Дніпра. Рішення маємо прийняти до понеділка", — розказав лікар Сергій.

Його 17-річний син перебуває у стані середньої важкості. У хлопця опіки нижніх кінцівок. Загалом уражено до 6% тіла.

Наразі Кривий Ріг оговтується від пережитого жаху оговтується. Фахівці обходять потрощені будинки – фіксують збитки. Працює штаб, у якому люди подають заяви на отримання допомоги від міста. Таких вже зо два десятки. Там же можна зігрітися, випивши чай чи каву. Видають і будівельні матеріали – плівку, шифер, ОСВ. Так мешканці зможуть хоч тимчасово закрити побиті дахи та вікна.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment