На Дніпропетровщині загинули 12-річний борець за перемогу та його мила бабуся: їх будинок зруйнувала російська ракета

Сьогодні вночі окупанти атакували балістичною ракетою житловий квартал у Кривому Розі на Дніпропетровщині. Внаслідок загинуло троє людей – хлопчик 12 років, літні жінки 77 та 79 років.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Серед загиблих – Максим Шаульський з бабусею Валентиною Василівною, які просто спали вдома. На момент атаки батьки дитини були в іншому місті, але вранці повернулися до Кривого Рогу. На місці трагедії крик матері заглушив все навкруги.

Мати Максима раніше служила у ЗСУ, а старший брат Микита обороняв Маріуполь і потрапив у полон. Хлопчик мріяв дочекатися його з неволі, активно підтримував усі акції FreeAzov. Він був маленьким борцем, який вірив у перемогу, і сьогодні його світла душа приєднується до рядів ангелів.

"Наша мама була незамінна. На першому місці у неї родина. Вона освоїла інтернет і надсилала щоранку та щовечора листівки. Зараз усі прокинуться, а від мами нічого нема", – розповіла Своїм тітка Максима та донька пані Валентини Наталія.

Поранення отримали 17-річний хлопець та чоловіки 31 та 50 років. Вони були доставлені до лікарні, їм надається вся необхідна допомога.

Внаслідок ударів виникли дві пожежі приватних будинків, обидві вночі були локалізовані. Два приватні житлові будинки зруйновано. Також, за попередніми даними, постраждали близько 25 приватних будинків, школа, гаражі, легкові автомобілі. На місце одразу були направлені всі оперативні, медичні та комунальні служби. Ліквідація наслідків продовжується.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment