У найбільших лікарнях Кам’янського тривають ремонтні роботи

Кам'янське виграло грант Європейського Інвестиційного банку, в межах якого відбувається ремонт відділень у лікарнях №7, №8 та №9. Роботи розраховані на два роки та включають в себе заміну комунікацій і внутрішній ремонт приміщень (які ще залишилися невідремонтованими), утеплення фасадів, благоустрій території та інше. Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

За його словами, у 8-й та 9-й лікарні роботи вже тривають, у 7-й лікарні вони розпочнуться найближчим часом, після завершення всіх необхідних процедур.

За рахунок ЄІБ та Українського Фонду соціальних інвестицій, що фінансується урядом Німеччини, ремонтуємо також амбулаторію – чотирьохповерхову будівлю біля 7-ї лікарні, – додав він.

Сьогодні Андрій Білоусов також проінспектував роботи у лікувальних відділеннях та перевірив хід виконання ремонтів в укриттях лікарень №7 та №8.

Укриття ремонтуємо у співфінансуванні – коштом державного та міського бюджетів. Дякую підприємству «Камет-Сталь» групи «Метінвест» за допомогу, яку вони надали, виділивши місту кошти на співфінансування для реалізації цих важливих проєктів, – розповів мер Кам'янського.

За його словами, у місті планують встановити ангіографічну систему. Це сучасне діагностичне обладнання для контрастного рентгеноскопічного дослідження судинної системи, якого ще не було в жодній лікарні Кам’янського району.

Створюємо сучасні умови для пацієнтів та працівників закладів охорони здоров’я. Зміцнюємо місто зсередини, – резюмував міський голова.

Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment