Ракетна атака по Дніпру: що відомо про постраждалих та пошкодження

Вчора близько 22:00 ворог атакував житловий район у Дніпрі. Загинув 51-річний чоловік, ще шестеро людей постраждали, 37-річний чоловік госпіталізований до лікарні.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

До міської лікарні травмований надійшов з переломом кінцівки. Він отримав всю необхідну допомогу та перебуває під наглядом лікарів. Його життю нічого не загрожує.

Внаслідок атаки пошкоджені 51 вікон та 12 будинків, з чотирьох будинків підняло дахи. Через розбиті вікна та балкони, весь двір засипаний склом.

Також внаслідок вечірнього удару російських терористів також пошкоджено дитячий садочок, який знаходиться поряд з постраждалими багатоповерхівками. В ньому нема укриття, тож навчання ведеться дистанційно.

"Вибухова хвиля йшла згори, у закладі пошкоджені вікна: десь скло, десь фурнітура. Загалом 17 вікон. Своїми силами ми зараз прибираємо скло. Були представники департаменту міськради, зафіксували збитки. Охорониця перебувала у будівлі, фізично вона не травмувалася. Спочатку, звісно, емоційний шок. Наразі вона у нормальному стані", — розповіла директорка закладу Олени.

Зараз на місцях вечірніх «прильотів» працюють всі необхідні служби. Станом на 11:00 комунальники прибирають скло з вибитих вікон. Працівники житлового сервісу «зашивають» вікна плівкою.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment