В школах Дніпра тестують освітній застосунок Мрія: його функції та як долучитись

В Україні перші 40 шкіл розпочали цей навчальний рік із застосунком Мрія, який повністю змінює підхід до шкільного процесу. Його тестують у Києві та Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Івано-Франківській, Київській і Дніпропетровській областях.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Мінцифру.

100 тисяч учителів, учнів та батьків долучаться до цифровізації української освіти та протестують роботу застосунку й вебпорталу. Планування дня, бібліотека контенту, безпечні чати на базі Signal, оцінка олівчиком у журналі — тільки частина крутих функцій Мрії.

Із Мрією школярі вчитимуться за сучасними підходами та розвиватимуться за власною освітньою траєкторією. Батьки зрозуміють, що їхнім дітям вдається найкраще, а де треба підтримка. Вчителі ж зможуть приділяти більше уваги розвитку дітей та професійній самореалізації, а не паперовій бюрократії.

"Під час тестування збираємо фідбек і покращуватимемо застосунок, щоб зробити продукт, зручний та корисний для всіх українців. Не зупиняємося на впровадженні Мрії у школах. Далі — дошкілля, профтехи, ЗВО та багато іншого", – йдеться в повідомленні.

Якщо ви хочете долучитися до трансформації освіти, то подавайте заявку на сайті. Наприкінці осені кожна школа зможе доєднатися до Мрії

Мрія — ініціатива Президента України Володимира Зеленського, яку реалізують Мінцифра та МОН за підтримки Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа коштом Швейцарії.

Джерело: 056.ua

Ще новини

Leave a Comment