Міський голова Камʼянського відвідав ряд міських обʼектів будівництва

Мер Камʼянського відвідав міські обʼєкти будівництва та перевірив, як проводяться роботи. 

Про це Білоусов повідомив у своєму телеграм-каналі. 

“Сьогодні відвідав ряд міських об’єктів будівництва. 

Зводимо перший сучасний храм ПЦУ по вулиці С. Слісаренка. Обговорили поточну ситуацію з отцем Феодосієм, настоятелем Козацької церкви Пресвятої Покрови ПЦУ. У вересні, на День міста, спільно з Владикою Симеоном плануємо закласти капсулу під будівництво храму.

Завершуємо перший етап будівництва меморіального комплексу на кладовищі по вулиці Весняній. Вже встановлені основні елементи меморіалу, облаштовані два ряди могил. Відкриємо першу чергу 29 серпня – у День пам’яті Захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

На лівобережжі готуємо до відкриття на День міста багатофункціональний Центр соціальної підтримки Захисників і Захисниць України, а також членів їх родин. В Центрі з безбар’єрним простором діятимуть комп’ютерний кабінет, спортивна зала, соляна кімната, кімнати фітотерапії та релаксації. Є душові та санвузли, дитячий куточок та багато іншого. Також відвідувачам будуть доступні послуги юриста, психолога, лікаря, тренінгові та інші послуги. 

На всіх об’єктах роботи йдуть за графіком. Реалізуємо проєкти, які важливі для громади міста”, – написав мер.

Ще новини

Leave a Comment